top of page

LOS FABULOSOS

SIELUKASTA SONIA JA KUUBAN HUUMAA
  • Facebook Social Icon

LOS FABULOSOS (The Fabulous) on vuonna 2010 perustettu kuubalaisen son-musiikin supertrio.  Kuubalaisen musiikin ytimessä sykkivä son on maailman mukaansatempaavinta musiikkia, ja virtuoosimaiset muusikot saavat ikivihreät bolerot ja rytmikkäät rumbat soimaan kuplivan kuumina. "Fabujen" kitarat ja lauluäänet soivat yhteen klassisen kiireettömällä pieteetillä ja nahkarumpujen villit rytmit maanittelevat tanssijoita vietäväkseen.

Los Fabulososin veljekset Ernesto ja Mario ovat kuubalaisen musiikin spesialisteja jo toisessa polvessa. Trion matalin taajuus, basisti La Bomba, on ollut mukana suomalaisissa kuubalaisen musiikin yhtyeissä (Son Sabroson, Salsa Caliente, Son Mercedes) 1990-luvun lopulta asti. Juurevuutta ei siis tämän yhtyeen soitosta puutu! Heittäydy vapaasti tunnelmoimaan Los Fabulososin täyttäessä tilan vuosikymmenten lempeällä nostalgialla. 

Los Fabulosos julkaisi EP-levyn keväällä 2020. Baila otra vez koostuu kolmesta Erneston säveltämästä kappaleesta, joissa Fabut yhdistelevät omalla modernilla tyylillään sonia ja rumbaa.

VILI "ERNESTO" MUSTALAMPI: tres, laulu, clave

TERO "MARIO" RANTANEN: lyömäsoittimet, laulu

PURO "LA BOMBA" PAJU: basso, laulu

bottom of page