top of page

POMPPULINNAN KREIVI

LASTENMUSIIKKIA KOKO PERHEELLE
  • Facebook Social Icon

POMPPULINNAN KREIVI esittää uutta, monipuolista lastenmusiikkia, jota aikuisetkin hehkuttavat. Yhtyeen musiikkia kuvastaa parhaiten ajatus linnusta, joka maiden ja kulttuurien rajoista piittaamatta lentää vapaana pysähtyen aina siellä, missä rytmit ovat kaikkein mukaansatempaavimmat. 

 

Yhtye on julkaissut kolme levyä: Mandariinipäivä (2020), Mielen avaruus (2017) ja Tukaani (2016).  Mandariinipäivä oli EMMA-ehdokkaana 2021 vuoden gaalassa ja Mielen avaruus sai erityismaininnan lastenmusiikin Jellonagaalan vuoden 2018 lastenalbumi sarjassa. Yhtye on ollut mukana myös Pikku Kakkosen 100 lastenlaulua -projektissa tekemällä Yle Areenaan uusia sovituksia vanhoista lastenmusiikin klassikoista: Ihhahhaa, Kapteeni katsoi horisonttihin, Villahousurock, Nurmilintu ja Puff on lohikäärme. 

 

Pomppulinnan kreivin keikoilla saa tanssia ja pomppia mielin määrin! Uusimman Mandariinipäivä -levyn musiikissa seikkaillaan aina afro-beatin alavuuksilta Andien korkeuksiin ja Kuuban karnevaalien kautta keskelle balkanilaisten torvien toitotusta. Vili ”kreivi” Mustalammen tekemissä lauluissa mm. taistellaan sokerihimoa vastaan, ystävystytään pimeyden kanssa, tehdään riippumaton kanssa retki metsän sydämeen ja ylistetään kurahousuja. 

VILI MUSTALAMPI: laulu, tres, akustinen kitara

VALTTERI BRUUN: sähkökitara, taustalaulu

RICARDO PADILLA: lyömäsoittimet, cuatro, charango, taustalaulu

HANNU RISKU: rummut, taustalaulu

PURO PAJU: basso, taustalaulu

bottom of page